Inspiratie-uur

Wat is bewegend leren?

Laat je inspireren in wat bewegend leren voor jou of je school/organisatie kan betekenen.

Natuurlijk heb je gehoord over bewegend leren. Al sinds een jaar of acht wint dat aan terrein. En nog steeds neemt de belangstelling toe. Het voorziet dus in een behoefte. Wat is dat dan? Waar komt die belangstelling en het enthousiasme vandaan. Zou het ook op jouw school de implementatie waard zijn? 

Plan een inspiratiesessie en vind antwoord op jullie vragen rondom het bewegend leren!  Wellicht past deze natuurlijke manier van lesgeven binnen jullie school. En is het ook voor jullie een ideale ingang om meer plezier, rust en de betrokkenheid bij leerlingen te creëren

In het inspiratie uurtje gaan  jullie volop ontdekken wat bewegend leren is en hoe het werkt. Natuurlijk gaan we aan de slag met een van de vele werkvormen die Spelenderwijzer aanbiedt. Het doen, het samen doen, laat vaak een onvergetelijke imprint achter….dus…let’s move!

Aanvraag Inspiratie uur

8 + 5 =

op aanvraag

maximaal 26

1,5 uur

op jouw school

Voor wie?

Voor iedereen die in het onderwijs werkt en op zoek is naar een manier van werken die betrokkenheid stimuleert. Naar meer enthousiasme bij de leerlingen. Die op zoek is naar een minder cognitief of verbaal aanbod. Voor iedereen die in deze dynamische bijeenkomst de inzichten en achtergronden over het bewegend leren wil weten. Die nieuwsgierig is naar het waarom van het bewegend leren. Na 1,5 uur is dat je volkomen duidelijk en heb je de eerste leuke spellen al binnenboord.  Grote kans dat je aan gaat. Gelukkig kan je dan de volgende dag met bijzonder eenvoudige materialen gelijk met je leerlingen beginnen!.

 

Z

Benieuwd of het binnen jullie school en team past?

Z

Wil je weten wat je leerlingen brengt?

Z

In voor een mega inspirerende sessie?

Z

Nieuwsgierig naar wat het jou en je team kan geven?

Ben je al geinspireerd en wil je een training?

De basis

Aan de slag met bewegend leren!

Specialisatie

Je bent klaar voor een specialisatie!

Trainingen voor bewegend leren in het onderwijs

Email

Marcelle@trainingbewegendleren.nl

Praktijk

Jan Ligthartlaan 1
3941 BG Doorn

Telefoon Nummer

06 27474536

bereikbaar op werkdagen

9:00 – 16:00